Home   ›   Servicii

Servicii

Transport national si international

LIVIO DARIO ofera servicii de transport national si international, la preturi avantajoase, pentru o mare varietate de grupuri, societati si organizatii . Calitatea serviciilor oferite se ridica la nivelul asteptarilor. Puteti conta pe punctualitatea, seriozitatea si profesionalismul nostru deoarece stim care sunt lucrurile ce conteaza pentru buna desfasurare a acestor evenimente.

Serviciile pe care firma noastra vi le pune la dispozitie, acopera un segment important in ceea ce priveste transportul de persoane. Fie ca aveti nevoie de un transfer la aeroport, fie ca organizati o excursie sau doriti sa fidelizati angajatii unei fabrici prin a le asigura transportul gratuit la locul de munca, va stam la dispozitie cu autovehicule moderne si servicii de calitate. Indiferent de marimea evenimentelor: nunti, congrese, seminarii, evenimente sportive, diverse grupuri de interese, etc. stim ce inseamna planificarea si efectuarea transportului pentru astfel de evenimente. Iata cateva dintre acestea:

 

Toate autocarele si microbuzele ce sunt folosite pentru transportul turistic au capacitati de transport cuprinse intre 19 si 68 de locuri, fiind echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o deplasare de lunga durata (climatizare, incalzire, microfon, sisteme audio-video HI-FI, mini-bar, bucatarie, scaune rabatabile, lampi individuale pentru citit, masute, frigider, suporti picioare), fiind clasificate la cele mai inalte standarde. 70 % din flota noastra este alcatuita din microbuze si autocare marca Mercedes Benz. De asemenea 80 % din flota este alcatuita din autovehicule noi si moderne.

Preţurile se pot negocia în funcţie de numărul de km parcurşi sau la numărul de ore în care autovehiculul este la dispoziţia beneficiarului.

Servicii

transport-turistic

Transport turistic

transfer-aeroport

Transfer aeroport

transport-muncitori

Transport muncitori

transport-evenimente

Transport evenimente

transport-curse-regulate

Transport curse regulate

transport-business

Transport business


De ce sa ne alegi pe noi?

18 ani

experienta in domeniu

Rapiditate

suntem o echipa ce raspunde cu profesionalism si rapiditate

Parc propriu

autocare sunt bine intretinute, curate, dotate cu aer conditionat, pe scurt avand tot confortul necesar unei calatorii placute

Profesionisti

toti conducatorii nostrii auto sunt
profesionisti certificati

Siguranta

deplasările se vor efectua în condiţii de
deplină siguranţă

Preturi accesibile

Incercam mereu sa avem preturile sub competitie ceea ce pentru tine inseamna mai multi bani in buzunar

PENTRU INFORMATII SAU REZERVARI