Home   ›   Despre noi

Despre noi

Despre_noi_637x425

Cine suntem?

SC LIVIO DARIO SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 1998 de d-nul. Poptean Aurel – administrator, destinata transportului intern si international de calatori prin curse regulate, curse speciale pe baza de contracte si ocazionale. Societatea detine trasee judetene, curse regulate, in tot judetul Alba si are contracte ferme cu cele mai mari fabrici din judet.

Ca urmare a efortului continuu depus de intreaga echipa si a dorintei de a fi cei mai buni, Livio Dario este astazi, cel mai mare transportator de calatori din judetul Alba. Societatea noastra vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei, oferind servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane. Prin perfectionarea continua a personalului propriu, s-a ajuns ca acesta sa faca fata standardelor europene.

Despre_noi_1_637x425

Siguranta - confort - rapiditate

Livio Dario este unul din pionierii transporturilor de calatori din Romania. De peste un deceniu urmarim perfectiunea si nu acceptam standardul ca fiind suficient pentru viitor. Cautam permanent oportunitati pentru a imbunatati sistemul si procesele existente si incurajam angajatii sa vina cu idei noi.

Pe o piata in continua miscare, cum e cea din Romania, unde investitorii mari din Europa sunt jucatori de marca in diverse industrii producatoare, unul din avantajele societatii noastre l-a constituit calitatea serviciilor oferite si adaptate mereu la necesitatile clientilor. Intotdeauna, orientarea catre client a stat in centrul filosofiei de afaceri a societatii Livio Dario, acest deziderat este un fapt ce se vede in fiecare zi, in serviciile oferite clientilor nostri.

A fi onest si transparent, a accepta opinii diferite si a incuraja negocierile fair-play definesc maniera Livio Dario de abordare a relatiilor profesionale, fie in interiorul organizatiei sau in parteneriatele cu furnizorii si clientii. La Livio Dario apreciem schimbul corect si eficient de informatii la toate nivelele organizationale.

O alta preocupare a noastra, una foarte importanta, este mediul, de aceea incercam incontinuu sa imbunatatim calitatea vietii, prin achizitionarea unor autovehicule cat mai putin poluante, preocupandu-ne constant de a gasi solutii si tehnologii pentru reducerea emisiilor poluante.