Home   ›   Autogara

Autogara

Autogara_2

Calatorii din judetul Alba, si nu numai, vor beneficia de o autogara noua, aceasta fiind una din cele mai moderne din tara.

In interiorul autogarii  functioneaza 4 casierii pentru eliberarea biletelor şi abonamentelor de călătorie, o sală de aşteptare cu încălzire prin pardoseală şi instalaţie de aer condiţionat, un birou de informaţii privind mersul autocarelor şi microbuzelor  şi un depozit de bagaje. Au fost amenajate toalete ultramoderne, toate instalaţiile fiind acţionate de senzori.

Un panou electronic  afişeaza mersul autobuzelor, care va fi anunţat şi prin difuzoarele instalate pe peroanele prevăzute cu bănci cu copertine şi iluminat ornamental. Persoanele care aşteaptă să călătorească cu mijloacele de transport ale firmei Livio Dario, dar nu numai, vor avea posibilitatea să vizoneze programele TV la un televizor cu ecran plat (LCD), dacă se află în autogară.

Autogara este dotată cu sistem antiincendiu şi sistem de alarmă în caz de panică, iar întreaga zonă este supravegheată cu camere video, fiind un mediu foarte sigur pentru toti calatorii, dar si pentru toata zona.

Aceasta este autogara pe care consideram ca o merita un oras modern ca Alba Iulia.

PENTRU INFORMATII SAU REZERVARI